Dieren

Door een zuivere en open afstemming met het dier, scant Els het lichaam, voelt en ziet ze de energie en communiceert ze met het dier. De focus van Els ligt vooral op het behandelen van het dier, het in balans brengen van lichaam en geest en het versterken van de band tussen mens en dier. Ze werkt met subtiele en hoge energieën en met frequenties die het zelfgenezend vermogen van dieren activeren. 

Els Basten1Els werkt aan lichaam, emoties en gedrag en ze helpt de relatie tussen mens en dier te versterken. Dieren spiegelen veel van hun eigenaar en door hier meer bewust van te worden, worden we ons meer bewust van ons levenspad en wat we onszelf en de wereld te bieden hebben.

Een sessie met Els geeft inzicht, informatie en advies en helpt het dier bij het verminderen van spanning en terug te keren naar de natuurlijke balans. In geval van gedragsproblemen kan ze het dier helpen om spanning en trauma's los te laten en je te helpen in het zoeken van de oorzaak van het (vaak) diep gewortelde probleem.

Els geeft ook begeleiding en ondersteuning bij het afscheid nemen van een dier. De rust die het mens en dier geeft, is een hartverwarmende troost op een van de moeilijkste momenten in je leven.

Succesvolle resultaten geboekt bij problemen met onder andere:

- het hart
- de maag
- de darmen
- de rug en wervelkolom
- de spijsvertering
- de gewrichten
- de longen
- de huid
- de nieren
- gebrek aan energie
- gebrek aan eetlust
- spanning in het lichaam
- onrust
- problemen/ziekte na ongeval
- onverklaarbare symptomen

Duidelijkheid en ondersteuning in de volgende situaties:

- herplaatsing: asieldieren, dieren uit het buitenland
- braken of blaffen in de auto
- vertalen wat een dier echt bedoelt
- niet of trekkend aan de lijn lopen
- socialisatie
- uitleg over de relatie tussen het baasje en het dier.

In geval van een gedragsprobleem wordt regelmatig de hulp ingeroepen van een ervaren gedragstherapeut.