Consulten

Alle dieren zenden een bepaalde frequentie uit. Door het afstemmen op de juiste frequentie is het mogelijk om met een dier te communiceren.

Afspraak maken of een vraag? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons of gebruik het contactformulier.

Na aanvraag voor een sessie, ontvang je een intakeformulier en wordt er in overleg een datum gepland. Voor tarieven, klik hier.

Persoonlijk consult
Een persoonlijk consult wordt aangeraden wanneer de nadruk ligt op behandeling en wanneer je het fijner vindt om persoonlijk dingen te kunnen overleggen en bespreken.
Lokatie: in Overloon

Emailconsult
Je krijgt duidelijkheid en advies over de beleefwereld van je dier. Er wordt gekeken naar de oorzaak van de klachten en/of het ongewenste gedrag. Een dier wordt indien gewenst en wanneer nodig behandeld en in balans gebracht.
In geval van ernstige ziekte of heel veel vragen, wordt aangeraden om een uitgebreid emailconsult aan te vragen.

Skype of telefonisch consult
Op een afgesproken moment bel je met Els en werkt ze met jouw dier. In het geval van een videogesprek met Skype kun je samen met jouw dier de sessie doen. Bij een telefonisch consult is het belangrijk dat je van tevoren een foto per mail stuurt.

Persoonlijk consult op lokatie 
Is het niet mogelijk om naar Els toe te komen, dan is het mogelijk dat ze naar je toe komt. Houd rekening met een langere wachttijd.