Angel Sparkles Middag

Wil jij graag een middag met Els organiseren? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de opties. ZONDAG 20 AUGUSTUS 12.00 - 14.00 uur in Zevenbergen >> VOL
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe data.

Een Angel Sparkles Middag bij Els is een middag om te ontspannen, los te laten en te genieten van prachtige energieën.

Er zijn veel energieën waar we ons942893 10200354865693049 745227288 n niet bewust van zijn, niet zien, voelen of horen, maar die toch om ons heen zijn. Ik noem deze energieën graag engelen. Ze zijn hier om ons te helpen en te begeleiden op ons zielspad.

Het voelen van de engelen wordt regelmatig beschreven als een gevoel van thuiskomen. Met een prachtige meditatie en begeleiding ga ik je meenemen in hun wereld, de wereld waar iedereen toegang tot heeft en zoveel moois kan ervaren en uit kan halen. Je leert op een prettige manier contact te maken met jezelf om los te laten wat je niet meer wilt en met de hulp van de engelen te creëren wat je wilt. Misschien werk je zelf al veel met engelen of heb je het nog nooit gedaan en ervaren, iedereen gaat precies op dat tempo als voor hem/haar nu goed is. Het enige dat je nodig hebt voor deze avond is jezelf en het jezelf gunnen en openstellen tot deze onvoorwaardelijke liefdesenergie. Wanneer je je kunt overgeven aan de energie van de engelen, kun je veel loslaten en hier ook veel kracht uithalen. Het is een moment om even je gedachten los te laten en je gevoel te laten spreken. Het is een cadeautje voor jezelf of een ander.


Kosten? 33 euro
Aanmelden? Mail je naam, adres, je telefoonnummer en aantal deelnemers naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..