De wijsheid van dieren

Individuele Training waarin je leert om dieren te begrijpen en te behandelen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.De training bestaat uit 5 lessen van elk 2 uur. Deze lessen worden verspreid over maximaal 5 maanden, afhankelijk van je mogelijkheden. De sessies worden in overleg ingepland.
Tussendoor heb je de mogelijkheid om vragen te stellen per mail. Dit is inbegrepen in de prijs van de training. Voor meer info, mail even: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

>>> Indien gewenst kunnen er minder of meer sessies gepland worden. De inhoud van de lessen kan altijd aangepast worden aan jouw proces. Het gaat er om, te ontdekken waar jouw kracht ligt, waar jouw sleutel ligt, en van daaruit werken we verder. Onderstaand 'programma' is om je een idee te geven waar de training uit bestaat, zonder dat daar strikt aan vastgehouden dient te worden. 

Na elke les krijg je huiswerk mee om de weken daarna mee te werken. Het protocol dat je gaat leren vraagt om herhaling, finetuning, herhaling, finetuning. 
Het is belangrijk om in je eigen omgeving je proces voort te zetten om het dieper te integreren in jezelf en in je leven.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info over de inhoud van de training! 

Overzicht van de 5 lessen

Les 1

>> Kort in kaart brengen wie je bent, wat je graag wilt leren en wilt versterken/beter laten stromen.
>> Focus staat centraal. 
Wanneer je heel gericht leert te focussen op waar je mee bezig bent, krijg je meer energie, meer doorstroming van energie en kun je tegelijkertijd bij jezelf blijven en met een dier bezig zijn. 
>> Wat is van mij? Wat is van een dier? Dat is een volgende stap in het leren herkennen van de taal der dieren. 
>> Twijfel omzetten naar vertrouwen en het vertrouwen de komende maanden gaan versterken door het intensief werken met en aan jezelf.

Les 2

>> Een doelgerichte meditatie om jezelf voor te bereiden op de wereld van de dieren.
>> Je zult merken dat je dieper verbonden bent, dat je meer voelt en ziet en dat je beter gefocust kunt blijven op waar je mee bezig bent. 

>> Persoonlijk protocol schrijven. 
- Wat is mijn manier om met dieren te werken?
- Wat past bij mij? Waar voel ik me goed bij?
- Hoe activeer ik mijn energie?
- Hoe begin ik een sessie en hoe sluit ik deze weer af?

Les 3

>> Werken aan negatieve geloofsovertuiging, Wat houdt je nog tegen? 
>> Ontmoet je krachtdier >>> je krachtdier gaat je helpen in je sessies met dieren. 
>> Ademhaling: loslaten om jezelf weer te voelen. En reinigen van je energieveld. 

Les 4 

>> Sessie in de natuur.
>> De natuur helpt ons om ons makkelijker te openen, de natuur laadt ons op en de puurheid van de energieën daar brengen magische momenten en antwoorden.
>> De weken na Les 4 is het belangrijk om regelmatig (minstens 3 keer per week) een moment in de natuur door te brengen. 

Verdere invulling wordt later bekend naar aanleiding van jouw proces.

Les 5
>> Toepassen van je eigen individuele protocol op verschillende dieren. Veel ruimte voor vragen, finetuning en afronding.
>> Net zoals in les 4: het wordt later duidelijk wat er nog belangrijk is voor jou om aan/mee te werken. 


Het is een reis in jezelf die je gaat maken, je eigen puurheid en waarheid ontdekken, en je daarna laten verwonderen door de wijsheid, liefde en kracht van de dierenwereld.

Leer je eigen bijzondere manier van het laten stromen van je energie.

Het voordeel van een individuele training is dat alles persoonlijk op jou wordt afgestemd.
Je hond of kat is van harte welkom om mee te komen!

Voor meer info, mogelijkheden en tarieven, mail naar 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor meer info over de inhoud van de training!