Els Basten

elsVanuit een diepgewortelde ambitie om mensen weer op een passend spoor te zetten, heeft Els haar praktijk opgericht. Het is altijd haar droom geweest om mensen te helpen en een manier te vinden die mensen weer dichterbij zichzelf laat komen. Om dit op een professionele manier te kunnen, heeft ze zelf een intense ontwikkeling doorgemaakt. Haar eigen ziekteproces heeft ze overwonnen door verbinding te houden met mensen, door haar te verdiepen in de ziekte en door alle mogelijkheden te benutten om haar situatie te accepteren en van daaruit te groeien. Dit proces heeft ze in een boek beschreven wat bijzonder goed aansloot bij de beleving van heel veel mensen. Hierdoor werd ze zo enthousiast dat ze nog verder is gaan studeren om haar ervaringen te toetsen aan theoretische opvattingen. Dit is de basis van haar praktijk. Haar opvatting is dat elke ziekte en aandoening terug te brengen is naar een punt van waaruit het ontstaan is. Ze gelooft dat alles in verbinding staat met elkaar; lichaam, geest en ziel. Haar kracht is haar objectiviteit en nuchterheid in combinatie met haar sterk ontwikkelde vaardigheden in de spirituele wereld. Ze heeft haar eigen methode zodanig uitgewerkt dat ze tijdens een sessie een optimale combinatie kan maken tussen praktische coaching en het werken op energetisch niveau.

"Wanneer je weer dichterbij jezelf komt, zul je ervaren tot hoeveel meer je in staat bent dan je ooit had gedacht!"

Daarnaast werkt Els ook met dieren.

"Het is altijd mijn wens geweest met dieren te mogen werken. Elke dierenliefhebber weet hoe speciaal dieren zijn. Ik vertaal naar de mensen de beleefwereld van de dieren, hoe ze zich lichamelijk voelen en wat hun wensen zijn. Dit helpt mensen om hun dieren beter te begrijpen, wat de band tussen mens en dier versterkt en hen allebei gelukkiger maakt."

Op een nuchtere en diepgaande manier heeft Els haar eigen methode ontwikkeld om een zuivere en liefdevolle verbinding te leggen met dieren.

Als professioneel coach en therapeut, heeft Els haar eigen praktijk voor mens en dier in Overloon. Ze geeft individuele consulten, workshops, en sessies via email, telefoon en Skype.

'Begin met het nodige, doe daarna het mogelijke en dan ineens doe je zomaar het onmogelijke!' - Franciscus van Assisi