Coaching en Behandeling

Individuele coaching staat voor persoonlijke ontwikkeling; het ontdekken van een persoonlijke missie en hoe om te gaan met uitdagingen in het leven.
Tijdens een coachsessie gaan we vanuit jouw missie je doelen vaststellen en een plan uiteenzetten hoe je deze doelen kunt bereiken. Je leert nieuwe vaardigheden en manieren om anders met jezelf en jouw situatie om te gaan. Je krijgt feedback over hoe je reageert en je gedraagt in specifieke situaties. Je leert hoe je kritiek kunt ontvangen en hoe je daarmee om kunt gaan. Je leert onderscheid maken tussen wat van jou is en wat van een ander.

Wanneer dat nodig is, kunnen coaching en behandeling met elkaar worden gecombineerd. Bij behandeling houden we ons bezig met wat je tegenhoudt in wie je wilt zijn. Het opsporen en loslaten van blokkades gebeurt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Alles staat in verband met elkaar. Als er fysieke problemen zijn, zullen we daar aan werken en tegelijkertijd aan de onderliggende mentale, emotionele of spirituele problemen. En andersom wanneer je je emotioneel of mentaal uit balans voelt, kan het zo zijn dat er op fysiek vlak iets moet veranderen wat jou (onbewust) blokkeert.

Coaching via Skype of email is ook mogelijk.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.mountain

 

 

Er is meer moed voor nodig om jezelf te zijn dan te leven in de gevangenis van
het ego met gevoelens als angst en schuld.
Er is veel meer moed nodig om gelukkig te zijn, dan ongelukkig te zijn.