Healing

Een healingssessie staat voor het in kaart brengen van energetische blokkades die verstoring kunnen geven op allerlei gebieden in het leven.
Voorbeeld:
Lichamelijk: niet optimaal werkende organen, vermoeidheid, zwak immuunsysteem en spijsvertering, etc.
Emotioneel: onverwerkte trauma's, angsten, onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen, etc.
Mentaal: doorlopende gedachtestroom, negatief denken, geen/moeilijk verbinding kunnen maken met het gevoel, etc.
Spiritueel: wat is mijn missie? wie ben ik werkelijk? waar ga ik naartoe? etc.

Door haar subtiele manier van werken en de zuivere en diepgaande afstemming met haar lichtwezens en engelen, helpt Els lichaam, mind en ziel in balans te komen. Ze helpt je antwoorden te krijgen op levensvragen door contact te maken op zielsniveau. Door het in kaart brengen en verduidelijken van energetische blokkades, wordt er veel duidelijk over onverklaarbare klachten. Je kunt het zien als het in balans brengen van de fundering van je hele systeem, van waaruit aan de lagen daarboven gewerkt kan worden. Het is belangrijk om het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan te spreken, zodat je in staat bent om zelf je genezing voort te zetten.

Een healing sessie bij Els is een krachtige en liefdevolle manier om in overeenstemming te komen met wie je werkelijk bent, antwoorden te krijgen op vragen en meer duidelijkheid te krijgen over jezelf. Wanneer je je openstelt voor een healing zul je ontdekken en voelen wat voor diep effect het op je heeft. Els past een unieke vorm van healing toe die ze op elk persoon individueel aanpast. Geen enkele sessie is hetzelfde!
Healing in combinatie met de benodigde inzichten, aandachtspunten en veranderingen aanbrengen in het leven, is een hele bijzondere en krachtige methode om de balans in lichaam, geest en Ziel terug te vinden.

healing1                    Wanneer je in vrede bent met jezelf, heb je vrede in je hart en
                    straal je dit naar
de hele wereld uit.