Korreltjes & Olie

Healing Korreltjes

De korreltjes worden voor iedereen persoonlijk geïntegreerd met hoge genezende energieën.
Een flesje bestaat uit ongeveer 90 korreltjes en bevat een unieke helende frequentie die het zelfhelend vermogen aanspreekt en activeert.

Balanceert

- Chakra's
- Energiebanen/meridianen
- Ademhalingssysteem
- Lichaam
- Geest
- Bewustzijn

Healing Olie

De olie wordt gemaakt op basis van biologische geurloze kokosolie. Kokosolie heeft een sterk helende en ontspannen werking. Kokosolie is vloeibaar boven de 25 graden en vast onder de 25 graden. Aan de kokosolie worden diverse etherische oliën toegevoegd, afgestemd op jouw constitutie en klachtenpatroon of wens.

De olie kan gemaakt worden voor onder andere de volgende klachten:

- Gewrichtsklachten
- Spierpijn
- Hoofdpijn
- Huidproblemen
- Slaapproblemen
- Verkoudheid
- Ter ontspanning

De olie wordt persoonlijk voor elk individu geïntegreerd en opgeladen met hoge energieën om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren en te herstellen. Op de frequentie die jij aankunt en goed is voor jou.
De olie is heel zuinig in gebruik, aangezien je maar een klein bolletje olie per keer nodig hebt. Het wordt direct heel vloeibaar op de huid en de energie wordt in het hele lichaam opgenomen.

De olie zit in een donkerblauw glazen potje van 50 ml. De korreltjes zitten in een donkerblauw glazen flesje van 10 ml. wat ervoor zorgt dat zonlicht of andere energieën de olie en korreltjes niet nadelig kunnen beïnvloeden.
De korreltjes en olie zijn bedoeld ter ontspanning, aanvulling en ondersteuning. Ze kunnen een therapeutische sessie niet vervangen.

Kosten
De korreltjes of de olie kosten 33 euro (excl. verzendkosten).
In combinatie met een sessie kosten ze 22 euro.
De korreltjes worden met brievenbuspost verzonden (€ 2,00). De olie als pakketpost (€ 6,75)

Bestellen?
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je geboortedatum of leeftijd, een korte omschrijving van de klachten en je adresgegevens.