Angel Sparkles

Welkom bij Angel Sparkles - genieten en ontspannen op jouw moment.

De bedoeling van deze CD is om je een moment van rust en ontspanning te bieden.
Engelen, lichtwezens, gidsen, ze zijn er allemaal om ons te helpen op ons levenspad.
Vraag ze om hulp en ze zullen er altijd voor je zijn.
We leren op school schrijven, rekenen en vele andere dingen. Maar leren we ook hoe we het beste met het leven om kunnen gaan? Hoe we de ups and downs van het leven het beste aan kunnen gaan? Wanneer we werkelijk luisteren, naar onze innerlijke stem, naar ons diepste gevoel en ons daarvoor openstellen, dan voelen we pas wie we werkelijk zijn en waarom we hier zijn.

De CD begint met een voorbereiding van 30 minuten. Deze voorbereiding gaat je helpen om gedachten en gevoelens los te laten en om in het moment van nu te zijn. Om je ware ik te voelen en je energie op te laden.

Het gaat er vaak niet om wat er gebeurt, maar hoe je ermee omgaat. Je hebt namelijk nooit alles in de hand wat er om je heen gebeurt of gaat gebeuren, maar als je vanuit rust kunt reageren, maak je het voor jezelf een stuk makkelijker.

De engelen zijn er altijd om ons te helpen en te ondersteunen. Soms is het moeilijk om op iets te vertrouwen dat je niet voelt of kent. Wanneer je niets veroordeelt, alleen maar observeert, je voeten stevig op de grond zet en je voorstelt dat je ook stevig op de aarde staat, zul je merken dat je veel meer aankunt en je ook zekerder en veiliger voelt in veel situaties in je leven.


AngelSparklesCD: € 14,00 (+ € 2,00 verzendkosten)
Download: € 12,99

Bestellen? Mail Naam, Adres, Aantal naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.